وود پلاست کامپوزیتهای چوبی پلاستیکی که امروزه به اختصار wpc نامیده می شوند. کامپوزیت هایی هستند که از ترکیب موادی همچون الیاف چوب طبیعی، پلاستیک و ترمو پلاستیک ها و نوعی آرد مخصوص ساخته می شوند. چوب پلاستیک polywood نوع بسیار جدیدی از این گروه محصولات می باشد که در تولید آن از دو بخش مواد استفاده می گردد. در بخش چوب از مواد اولیه ای مانند الیاف تفاله، پوسته بادام زمینی، بامبو، کاه و در بخش پلاستیک از پلی اتیلن، پی وی سی و پلی پروپیلن ها استفاده می شود.
چوب پلاست (wpc) به طور کلی از چوب، ترمو پلاستیک ها و یکسری مواد افزودنی تشکیل شده است که هر بخش خود می تواند شامل موارد زیر باشد:
ابعاد وود پلاست بنا به نیاز و تقاضای ساختمان سازی و سازندگان در ابعاد و اشکال مختلف موجود می باشد که از پر مصرف ترین آنها می توان به پروفیل های وود پلاست دکینگ در عرض های 14.5 ، 15 با عرض 2.5 سانتیمتر در کفپوش های انواع رستوران، محوطه سازی، پل سازی، آلاچیق، کفپوش روف گاردن، تراس و بالکن، کفپوش عرشه و غیره نام برد؛ و همچنین از پروفیل 7 * 2.5 و 7 *1 نیز به عنوان پرکاربرد ترین پروفیل ها زمینه تولید کفپوش تایل و ساخت نیمکت و غیره نام برد.
در دنیا شاهد آن هستیم که با پیشرفت تکنولوژی و طراحی های مدرن و جدید هر روزه پروفیل های جدیدی بسته به نیاز تولید و روانه بازار می گردند.
از کاربردهای چوب پلاستیک می توان به موارد زیر اشاره کرد:
فضای داخل ساختمان شامل پارتیشن بندی و دکوراسیون، انواع سازه های پیش ساخته، محوطه سازی استخر، سقف کاذب و نما، درب و پنجره و اسکلت ساختمان، کفپوش، حصار سازی، دیوارپوش، اسکله سازی، صنعت خودرو سازی، مبلمان شهری (نیمکت، گلدان، آلاچیق و …)، چارچوب های در و پنجره.
کفپوش ها یکی از موارد استفاده اصلی چوب پلاستیک محسوب می شوند. استفاده از آن ها برای باز یکی از متداول ترین کاربردهای این متریال بوده که به روش های مختلف به کار می رود. استفاده از کفپوش چوب پلاستیک برای دور استخر، محوطه سازی، دکینگ ها، و مسیرها یک گزینه ایده آل محسوب می شود. چرا که در فضای باز به دلیل در معرض آب و باران بودن فراوان احتمالا پوسیدگی، قارچ گرفتگی، ترک خوردگی و سایر معضلات برای کفپوش های معمول مثل کفپوش چوبی وجود دارد. اما کفپوش های چوب پلاستیک (wpc) به خاطر مقاومت بالا در برابر آب، آفتاب، قارچ و کپک و ترک خوردگی چنین مشکلاتی را در پی نخواهند داشت.
ثبات بالا در برابر تغییرات محیطی
سختی بالا و مقاومت در برابر ضربه
مقاومت بالا در برابر دما سرد و گرم
جذب رطوبت پایین
مقاومت بالا در برابر فساد
کامپوزیت چوب پلاست با ترکیبی از پلیمرهای ترموپلاستیک و خرده چوب به وجود می آید. عموما در دمای بالا پلیمرها مخطوط می شود و سپس برای مصارف های متفاوتی مورد استفاده قرار میگیرد. با توجه به فرآیندی که روی چوب پلاست انجام می شود چوب پلاست به شکل های مختلفی در می آید و همین موضوع باعث گستردگی استفاده از چوب پلاست می شود.
چوب پلاست در زمینه های مختلف از جمله: سقف روف گاردن ، چارچوب در و پنجره، پنل داخلی خودروها، نرده چوبی، حصار، محوطه سازی چوبی، نمای ساختمان، نیمکت پارک، قالب ریزی و صنعت مبلمان مورد استفاده قرار میگیرد. در حقیقت کامپوزیت چوب پلاست این ویژگی دارد که به طرح ها، رنگ ها و اندازه های مختلفی در بیایید. استفاده چوب پلاست در طراحی های داخلی مانند کف پوش ها و دیوارپوش ها بیشترین استفاده را دارد.
یکی از المان های نوین در معماری، دیوارپوش است. همانطور که از اسمش پیداست پوششی برای دیوارها است. این المان می تواند زیبایی دیوار های خانه ما را دو چندان کند. از دیوارپوش ها می توانیم در ساختمان های مسکونی، هتل ها، مراکز خرید، فضای تجاری و اداری استفاده کنیم. یکی از پر طرفدارترین آنها دیوارپوش ها هستند، که با استفاده از چوب پلاست یا ترمووود زیبایی فوق العاده ای ایجاد می کند. در واقع این المان یکی از عناصر مهم در معماری داخلی جهت پوشاندن دیوار بوده که جلوهای مدرن و خاص را به محیط می بخشید.
به طور کلی نصب و اجرای چوب پلاست کار چندان دشواری نیست و با یادگیری اصول و نکات فنی لازم می توان به سادگی این کار را انجام داد. مهم ترین نکته برای شروع نصب چوب پلاست آماده سازی زیر سازی کار است. به عبارتی دیگر، اجرای زیر سازی یا شاسی کشی به منظور نصب پلاست جهت نصب پروفیل ها. می توان از پروفیل های چوبی، پروفیل های فلزی و حتی پروفیل های از جنس چوب پلاست برای ایجاد زیرسازی استفاده کرد. رنگ زدن پروفیل های فلزی به منظور جلوگیری از زنگ زدن زیرسازی از نکاتی مهمی است که حتما باید مورد توجه قرار گیرد.
قیمت وود به دلیل نوسانات ارزی و همچنین استفاده از مواد اولیه همگن ساز و رنگدانه های وارداتی در سال های پیش دست خوش تغییرات و بالا رفتن شده است. از سویی می توان بیان کرد از سال گذشته تا به امروز با صفر درصد افزایش قیمت در حال خدمات رسانی به هم میهنان عزیز هستیم و در لیست قیمت شاهد تغییر قیمت نبوده ایم.
از آن جایی که تنوع و کیفیت محصولات تولیدی در این بخش بالا است نمی توان یک قیمت واحد را برای آن در نظر گرفت. برای اطلاع از قیمت چوب پلاست بهترین راه تماس با شرکت های تولید کننده مثل پارس چوب است که شما می توانید با توجه به نوع و کیفیت محصول مورد نظر، بهترین گزینه را انتخاب کنید.
همانطور که کمی بالاتر به آن اشاره شد، چوب پلاست دارای قیمت های متفاوتی در بازار می باشد. اما این تفاوت قیمت ناشی از چیست؟
از جمله مهم ترین و تاثیرگذار ترین عوامل در تعیین قیمت چوب پلاست، باید به کیفیت مواد اولیه استفاده شده در تولید پروفیل آن اشاره کرد. همچمنین هرچه وزن چوب پلاست بیشتر باشد به مراتب قیمت نیز افزایش می یابد. اما توجه داشته باشید که در برخی موارد باید از چوب پلاست دارای وزن بیشتر استفاده کرد؛ زیرا در اجرای سازه هایی چون ستون، کفپوش یا تیرهای الوار سقف، باید از پروفیل با مقطع بزرگتر استفاده شود که به مراتب وزن و قیمت چوب پلاست نیز افزایش می یابد.
درصورتی که قصد خرید چوب پلاست با قیمتی مناسب و همچنین به دنبال یک برند معتبر و با کیفیت هستید، پارس چوب بهترین گزینه می باشد. خرید چوب پلاست ارزان قیمت را با کیفیتی عالی و بی نظیر در بزرگترین شرکت ارائه دهنده چوب پلاست تجربه کنید.
نمایندگی های فعال چوب در کشور آماده ارائه خدمات به مشتریان عزیز بوده و همچنین جهت ثبت سفارش و پیگیری سفارش ها و خدمات گارانتی محصولات می توانید با دفتر مرکزی و کارشناسان این شرکت در تماس باشید.
جستجو
دسته بندی مقالات
آخرین مقالات