آموزش روش نصب ترمووود

آموزش روش نصب ترمووود

دسته بندی :
021-22079965
تماس مستقیم با کارخانه

 یکی از مهم‌ترین نکات آموزش روش نصب ترمووود داشتن مهارت و تجربه کافی نصاب چوب ترموود است. برای استفاده از ترمود در پروژه‌های طراحی مراحل متعددی را قبل از نصب  انجام می‌دهیم که شامل نکاتی است که برای ماندگاری و افزایش کیفیت پروژه‌ های نما و دکوراسیون داخلی بسیار حائز اهمیت است. زیرسازی اولیه، توجه به جنس چوب، استفاده از ابزارهای مخصوص و بسیاری از موارد دیگر در مراحل نصب ترمووود باید مورد توجه قرارگیرد؛ که در ادامه این مطلب سعی کرده ایم تا حد امکان این موارد را بررسی کنیم.

نکات اساسی قبل از نحوه نصب ترموود

شاید اولین قدم برای حفظ کیفیت و کارایی الوارهای ترموود رعایت برخی نکات قبل از شروع نحوه نصب ترموود باشد. عدم توجه کافی به این مرحله می‌تواند آسیب جدی به الوارها وارد کند. از این رو رعایت نکات زیر، قبل از شروع کار نصب را پیشنهاد می‌کنیم.

  •  پس از بارگیری در هنگام تحویل الوارها و حمل و تخلیه دقت کنید تا به چوب‌ ترمووود آسیب وارد نشود.
  •  اگر می‌خواهید در بخش‌های دیگر نما از سایر مصالح مانند سنگ، آجر و… استفاده کنید سعی کنید قبل از شروع نحوه نصب ترمووود حتما مرحله اجرای ترمو را به اتمام برسانید.
  •  برای انبار کردن الوارها تا موعد رسیدن زمان نصب دقت کنید چوب‌ ها را در محلی بچینید که سطح زیر آنها صاف و تراز باشد. زیرا صاف و تراز نبودن سطح دپو، سبب ایجاد تاب در طول پروفیل‌ ها می‌شود.
  • چنانچه الوارها را بصورت بسته‌ بندی در پالت تحویل گرفتید؛ جهت قرار دادن هر پالت روی پالت بعدی ۶ الی ۱۰ سانت فاصله در نظر بگیرید.
  • پس از انجام صحیح انبار کردن، لازم است تا روی پروفیل‌ های ترمووود را با یک پوشش پلاستیکی مانند بپوشانید تا از ورود گرد، غبار و رطوبت به آنها محافظت کنید.
  • در هنگام نصب نمای ساختمان نیز تمامی‌ موارد بالا را تا اتمام کار رعایت کنید.

آموزش روش نصب ترمووود

زیر سازی چوب ترمود

برای نصب ترمود بر روی هر سطحی لازم است تا مکان سطح زیرکار، زیرسازی شود. برای این منظور معمولا استادکاران نصب با هماهنگی و توافق کارفرما و مهندسین مشاور از سه متریال سیمان، قوطی‌ های آهنی (شاسی کشی آهنی) و الوارهای چوبی استفاده می‌کنند.

مزایای این روش زیرسازی نسبت به شاسی کشی این است که هم مقرون به صرفه تر است و هم نسب به شاسی فلزی سطح کمتری از نما یا کف بیرون میزند. شما می توانید برای کسب جزئیات بیشتر در این مورد به مطلب آشنایی با دستگاه ترمووود کلیک کنید.

اتصالات در نصب ترمووود

  1. جهت اتصال چوب ترمو به زیرسازی اولین گزینه پیچ استیل یا پیچ رنگ کوره ای با ابعاد 4.8*3.8 می باشد. استفاده از پیچ با قطر بیشتر بدلیل امکان ایجاد ترک در چوب توصیه نمی گردد، همچنین پیچ با طول بلندتر بستگی به مشخصات چوب زیرسازی دارد.
  2. حتی الامکان بر روی گره های چوب (ترمووود) پیچ یا میخ نصب نشود.
  3. فاصله محل پیچ یا میخ باید حد اکثر 50 میلیمتر از لبه کار باشد.
  4. در مکان هایی که وزش باد شدید است، از اتصال دوبل استفاده می شود. در این حالت دو پیچ در عرض پروفیل نصب می شود، که حداقل فاصله از لبه 19 میلیمتر است.
  5. هنگام دریل پیچ نیروی کافی وارد کنید، پیچ باید هم سطح چوب نصب شود، از فرورفتگی یا بیرون زدگی پیچ از سطح چوب اجتناب شود.

اتصالات در نصب ترمووود

ویژگی‌های چوب زیر سازی

چوب زیرسازی به دلیل آنکه ضمن فرایند تولید در داخل ماده ای بنام اشباع قرار می‌گیرد اصطلاحا چوب اشباع گفته می‌شود و جنس آن از چوب روسی است که تا ۲۵ درصد رطوبت آن کاهش یافته است. ابعاد چوب اشباع در نصب ترمووود کف و نما متفاوت است.

زمان نصب ترمووود در نما از چوب زیرسازی با ابعاد ۴۵×۲۵ و ۲۵×۲۵ میلی‌متر استفاده می‌شود، به نحوی که از یکدیگر ۵۰ سانتی‎متر فاصله داشته باشند؛ ولی ابعاد ۴۰×۵۰ میلی‎متر با فاصله ۴۰ سانتی‌متر برای کف مناسب است. میزان استفاده از چوب زیرسازی به مقدار ترمود استفاده شده بستگی دارد، به صورتی که به ازای هر مترمربع چوب ترمو از ۳ متر چوب زیرسازی استفاده می‌شود.

ویژگی‌های چوب زیر سازی

نکات مهم در روش نصب ترمووود

  • قبل از شروع روش نصب ترمووود تراز بودن زیر سازی را مجدد چک کنید، تا مطمئن شوید که سطح زیر کار کاملا تراز و صاف است.
  • اگر از سیمان برای زیر سازی به منظور نصب استفاده می‌کنید؛ توجه داشته باشید که ضخامت سیمان حداقل ۴ سانتی‌متر باشد.
  • در اجرای نماهای ترکیبی با ترموود و مصالح دیگر حتما از مهندسین ناظر بخواهید، که مجموع ضخامت زیرسازی و پروفیل ترمو را برای تراز بودن با سایر مصالح استفاده شده محاسبه کنند.
  • هرگز نباید ترموود را به صورت مستقیم و بدون زیر ساز به محل مورد نظر بچسبانید.
  • برای نصب ترمود به قوطی آهنی حتما از چوب اشباع شده بین کار استفاده کنید.
  • از آنجا که خاصیت چوب به گونه‌ای است که در معرض تغییرات آب و هوایی، تغییر ابعادی پیدا می‌کند؛ امکان تغییر ابعاد عرضی الوارها را در نظر بگیرید. به این منظور هنگام نصب پروفیل‌های SHP در نما حدود ۳ میل در عرض و یک سانتی‌متر از دو طرف طول پروفیل فاصله بگذارید. اما در پروفیل‌های UTS به دلیل طراحی خاص، مقطع آنها نیازی به فاصله نبوده و تنها وجود یک سانتی‌متر فضا در دو انتهای طولی پروفیل برای کنترل این تغییرات کافی است.
  • از سنگین کردن نمای سازه به وسیله زیرسازی آهنی و استعمال بیش از حد شاسی کشی قوطی اجتناب کنید.
  • به این نکته توجه کنید که فاصله پروفیل‌های الوارهای چوبی زیرساز از یکدیگر باید ۴۰ و حداکثر ۶۰ سانتی‌متر باشد.
  • فاصله پیچ‌های چوب زیرسازی ترمو از ابتدای الوار را بررسی کنید. این فاصله باید تا وسط اولین پیچ بین ۴ تا ۶ سانتی‌متر باشد.
  • به جهت پیچ کردن الوارهای چوب نما می‌توان از پیچ خودکار استفاده کرد. اما دقت کنید که هرگز پیچ را مسقیم روی سطح الوار دریل نکنید.

نکات مهم در روش نصب ترمووود

ترمووود برای کف

ترموود برای کف یا تایل ترمووود یک کفپوش خاص چوبی پرتابل از جنس Pine یا ASH می باشد که بر روی تایل نصب می شود و به فضاهایی مانند روف گاردن، کف سرویس ها،  داخل ساختمان، استایلی متفاوت و زیبا می بخشند و عایق بودن در برابر سرما و گرما،  مقاوم در برابر آتش سوزی، شستشوی آسان، دوام بالا در تمام شرایط محیطی و قابلیت نصب آسان از ویژگی های آن می باشد.

اجرای ترمووود برای کف منزل

علاوه بر طراحی نما با ترمووود، کفپوش های ترمو به نمای داخلی ساختمان نیز زیبایی فوق العاده ای می‌بخشند، رنگ های تایل ترمو توسط متخصصین فنی حرفه ای ما متناسب با هارمونی رنگ های دیگر منزل انتخاب می گردد. مزیت خاص رنگ های این کفپوش ها دوام و ماندگاری بالای آنها است زیرا دارای فرمولاسیون ضد ساییدگی می باشند.

نصابان پارس چوب در زمان بسیار کم نصب کفپوش های ترمووود را بدون نیاز به پیچ یا میخ شدن تایل به کف انجام می‌دهند و این حاکی از جمع آوری آسان آن می باشد. با به کارگیری آن  از چوب درختان برگ پهن و برگ سوزنی محصولی بسیار محکم ارائه می‌شود.

نکته حائز اهمیت این کفپوش ها، مقاومت در برابر قارچ ها، حشرات و میکروب ها است. به کارگیری این ساختارهای طبیعی یک ایدئولوژی فوق‌العاده در مکان های لوکس می باشد.

این محصولات معمولاً در کف بتنی اجرا می شوند و نسبت به انواع پارکت ها ماندگارتر می باشند عایق حرارتی و صدا را نیز باید به مزیت های آن افزود. علاوه بر طراحی داخلی کف منزل و حمام و سونا در طراحی های خارج از خانه نیز بسیار مدرن جلوه می‌دهند. مانند حیاط ویلا، کناره های استخر

اجرای ترمووود برای کف منزل

هزینه نصب ترموود

هزینه نصب پروفیل ترموود، نصب چوب زیرسازی، و شاسی کشی بسته به طرح پروژه، متراژ، محل انجام پروژه و نوع سازه ای که ساخته می شود متغیر می باشد. پارس چوب طی تجربه ای که سالیان گذشته در زمینه فروش محصولات چوبی داشته است، بهترین نصاب های ممکن را با کیفیت بالا انتخاب کرده است. نصاب های ما با رعایت دستورالعمل های لازم، در زمان کم، بهترین کیفیت را به مشتریان ارائه می دهند. و هزینه نصب براساس برآورد نصاب از پروژه اعلام می شود.

شما مشتریان عزیز می توانید سوالات خود را مطرح کنید و جهت خرید محصولات ترمود با کارشناسان ما تماس بگیرید، سفارشات خود را با بهترین قیمت دریافت کنید.

لوگو pwf
شرکت پارس چوب

پارس چوب (PWf) نماینده رسمی چوب های ترمووود فنلاند و تولید کننده ترمووود با بهترین کیفیت در ایران. فروش ترمووود و نمای چوبی ساختمان، رنگ چوب ترموود، دکوراسیون داخلی، تولید انواع ادوات چوب، نصب چوب نما، آلاچیق و کلبه چوبی پیش ساخته

تماس با واحد فروش 021-22079965 ، 09122250453
مطالب پیشنهادی

دیدگاه ها

No comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تلفن تماساینستاگرامواتس اپ